Cégeink

bayer-logo-sm
A Bayer Construct Zrt.
korábbi nevén Bajér Kft., a cégcsoport alappillére, amely Magyarországon fővállalkozással, generálkivitelezéssel, magas- és mélyépítési területen szerkezetépítéssel, betonacél megmunkálással valamint környezetvédelmi- és vízépítési projektekkel foglalkozik. www.bayerconstruct.hu  »
A Bajer Construction LLC
központja Abu Dhabiban (Egyesült Arab Emirátusok) található. A vállalat tevékenysége a Közel-keleti régiót fedi le. A jelenleg is aktívan működő cég generálkivitelezéssel foglalkozik.    www.bayerconstruct.ae  »

 

S.C. Bayer Strada S.R.L.
Az S.C. Bayer Strada S.R.L. 2009-ben jelent meg a romániai építőipari piacon. A vállalkozás székhelye Kolozsváron van. Románia egész területén tevékenykedik, főként a gépi földmunka, szerkezetépítés és fővállalkozás területeken. www.bayerstrada.ro »

 

Bayer-CFE Zrt.
A Bayer-CFE Zrt. egy nemzetközi építőipari cégcsoport, amely több mint 25 éve jelen van Magyarországon. A cég két erős tagja, a CFE és a Bayer Construct, melyek ingatlanfejlesztési és generálkivitelezési szolgáltatást nyújtanak, elsősorban Magyarországon és Romániában.   www.bayercfe.com »

 

S.C. Viastein S.R.L.
Az S.C. Viastein S.R.L. európai szintű térkőgyár, ahol korszerű automatizált gépek segítségével kiváló minőségű térkő, útszegély és zsalutégla gyártása folyik. A vállalkozás telephelyén, a Kovászna megyei Kökös településen gyártott termékeket főként a romániai piacon értékesítik.     www.viastein.ro  »

 

viarock-logo
S.C. Viarock S.R.L
Az S.C. Viarock S.R.L fő tevékenysége a kavics- és homokkitermelés. Célpiaca a Brassó és Kovászna megyei betongyárak, valamint a mély- és magasépítő építőipari cégek.    www.viarock.ro »

 

Viastein Kft.
A cégcsoport második térkőgyára, a Viastein Kft 2017 májusában kezdi meg a gyártást biharkeresztesi üzemében. A modern gyártógép és a sokféle utólagos felület megmunkálás biztosítja azt, hogy termékeinkkel a térkövek és a kültéri burkolatok prémium szegmensét célozzuk meg. Burkolatainkat a magyar és a román piacon értékesítjük.   www.viastein.hu »

cegeink