Cégeink

Magyarország

 

bayer-logo-sm
Bayer Construct Zrt.
korábbi nevén Bajér Kft., a cégcsoport alappillére, amely Magyarországon fővállalkozással, generálkivitelezéssel, magas- és mélyépítési területen szerkezetépítéssel, betonacél megmunkálással valamint környezetvédelmi- és vízépítési projektekkel foglalkozik. www.bayerconstruct.hu »
Pályázataink »
Prospektus »

 


 

COLAS-BAYER
COLAS-BAYER Zrt.
Mára a közúti-, vasúti, vízi- és légiközlekedés-építésében, városfejlesztésben és környezetvédelmi beruházásokban világvezető a Colas csoport. A COLAS-BAYER Zrt. generálkivitelező cég, amely tevékenységét elsősorban Magyarországon, magasépítési területen végzi. A vállalat mindkét tulajdonosa egyedülálló módon egészíti ki a cég alaptevékenységét; a Colas Hungária Zrt. mélyépítési és közműépítési, a Bayer Construct Zrt. pedig szerkezetépítési szakértelmével, és saját erőforrásaik biztosításával teszi lehetővé a legkomplexebb munkák elvégzését is. www.colas-bayer.com »
Prospektus »

 


 

BARNES Hungary
BARNES Hungary Luxury Homes Kft.
A több, mint 20 éve alapított BARNES a nemzetközi luxus ingatlanpiac egyik legjelentősebb szereplője. Átfogó szakértelmével személyre szabott tanácsokkal látja el ügyfelelit helyi és nemzetközi ingatlan beruházási döntéseik meghozatalában. A BARNES jelen van a világ nagyvárosaiban és ma már Budapesten is képviselteti magát.
Prospektus »

 


 

Viastein
Viastein Kft.
A cégcsoport második térkőgyára, a Viastein Kft. 2017 májusában kezdi meg a gyártást biharkeresztesi üzemében. A modern gyártógép és a sokféle utólagos felület megmunkálás biztosítja azt, hogy termékeinkkel a térkövek és a kültéri burkolatok prémium szegmensét célozzuk meg. Burkolatainkat a magyar és a román piacon értékesítjük. www.viastein.hu »
Prospektus »

 


 

Lifthold
LIFTHOLD Kft.
A cégcsoport szerkezetépítési projektjeit saját Liebeherr típusú toronydaruival látja el.

 


 

Innoviarent
Innoviarent Kft.
A cégcsoport gépjármű flottakezelő társasága, személyautó és brigádbusz parkkal rendelkezik. Premium minőségű Toyota, Mercedes és Opel márkákkal dolgozik.

 

Románia

 

VIASTEIN
S.C. Viastein S.R.L.
Az S.C. Viastein S.R.L. európai szintű térkőgyár, ahol korszerű automatizált gépek segítségével kiváló minőségű térkő, útszegély és zsalutégla gyártása folyik. A vállalkozás telephelyén, a Kovászna megyei Kökös településen gyártott termékeket főként a romániai piacon értékesítik. www.viastein.ro »
Prospektus »

 


 

viarock-logo
S.C. Viarock S.R.L
Az S.C. Viarock S.R.L fő tevékenysége a kavics- és homokkitermelés. Célpiaca a Brassó és Kovászna megyei betongyárak, valamint a mély- és magasépítő építőipari cégek. www.viarock.ro »

 


 

Bayer Strada
S.C. Bayer Strada S.R.L.
Az S.C. Bayer Strada S.R.L. 2009-ben jelent meg a romániai építőipari piacon. A vállalkozás székhelye Kolozsváron van. Románia egész területén tevékenykedik, főként a gépi földmunka, szerkezetépítés és fővállalkozás területeken. www.bayerstrada.ro »

 

Egyesült Arab Emírségek

 

Baywood
Baywood FZE
2017-ben létesült Dubaiban. Legfőbb tevékenysége az építőipari anyag kereskedelem. Célja a BAYER cégcsoport saját projektjeit minőségi anyaggal ellátni, melyet a világ különböző pontjairól szerzi be.

 

Partnervállalkozások

 

Szigepszer
Szigépszerk Kft.
A betonacél hajlító üzem 2017-ben kezdte meg tevékenységét, gyártási kapacitása 3000 t/hó. Jelenleg 1580 m2-es fedett teljes infrastruktúrával, híddaruval rendelkező iparcsarnoka van. A legmodernebb Pedax típusú hajlítógépek biztosítják a kiváló minőséget.

cegeink