Cégismertető

A Bayer Construct cégcsoport többségében magyar tulajdonban lévő vállalkozások összessége, amely komplex építőipari és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára.

A 2002-ben alakult Bajér Építőipari és Szolgáltató Kft. alaptevékenysége eredetileg vasbeton szerkezetépítés volt, elsősorban Magyarország területén. A minőségi munka és az elégedett megrendelői kör hamarosan új igényeket támasztott a vállalkozás felé, így cégünk tevékenysége a megrendelői kívánalmakkal párhuzamosan bővült. Mára alaptevékenységünket kiegészítve generál-kivitelezéssel, fővállalkozással, építőanyag előállítással és összetett ingatlanfejlesztési feladatokkal is foglakozunk. A csoporthoz tartozó vállalatok Közép- és Kelet-Európában, illetve Közel-Keleten aktívak. Saját ipari telepünk, jelentős gépparkunk, előkészítő csarnokaink, építőipari eszközeink és magasan képzett, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező munkaerőnk jelentik a garanciát arra, hogy biztonsággal vállaljunk el rövid határidős és összetett megbízásokat is.

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik maximális lojalitással képviselik cégünket, ezzel is növelve jó hírünket. Saját erőforrásainkat évek óta megbízható alvállalkozói körrel egészítjük ki, akiket nagyon fontos partnereknek tekintünk, hiszen nekik köszönhetően jelentősen tudjuk növelni versenyképességünket és megbízhatóságunkat a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

Eredményorientált, rugalmas szemléletünk és gyors döntéshozó képességünk segítségével garantáljuk megrendelőink elégedettségét.
Cégbemutató brosúra »

cegismerteto